Toon & Team

Toon Raanhuis besloot zich in 2005 – destijds student – als zelfstandig hovenier in te schrijven bij de Kamer van Koophandel; het ontstaan van ”Toon Raanhuis Tuinen”. Ook na zijn opleiding, en naast zijn baan als uitvoerder in de wegenbouw, is hij actief en gedreven in de tuinen. De vraag naar sfeervolle tuinen en mooie buitenplannen nam toe en van daaruit is de keuze gemaakt om volledig te richten op het hoveniersgebeuren. 

Toon is het eerste contactpersoon, degene die langskomt voor een eerste kennismaking en degene waar de afspraken mee worden gemaakt.

Maar hij klaart de klus zeker niet alleen! Met een mooi en gedreven team worden de werkzaamheden aangepakt. Ieder binnen dit team heeft zijn eigen kwaliteit en specialisme, en dat is tegelijkertijd de kracht van dit team. Toon gaat gedeeltelijk in zijn uitvoerdersrol. En met alle kwaliteiten op de juiste plek, zetten we met elkaar een mooi staaltje werk neer. Streven naar een fijne samenwerking, met een mooi stukje buitenplan, passend bij de klant, als eindresultaat.

Machtig mooi team;
na corona komen ze in beeld!

Je hoeft echt geen groene vingers te hebben voor een mooie tuin!